Optimizing Extruded Snack Production from Germinated Med Fai Brown Rice by Using Response Surface Methodology
รหัสดีโอไอ
Creator Supasit Chooklin
Title Optimizing Extruded Snack Production from Germinated Med Fai Brown Rice by Using Response Surface Methodology
Contributor Sutasinee Thongnok, Wanachai Phromkerd
Publisher Research Administration Division
Publication Year 2566
Journal Title Science & Technology Asia
Journal Vol. 28
Journal No. 3
Page no. 264-275
Keyword Extrusion, Extruded snacks, Germination, Med Fai rice, Response surface methodology
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/SciTechAsia/index
Website title ThaiJo2
ISSN 2586-9000
Science & Technology Asia

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ