Characterization of Lactovacillus johnsonii KUNN19-2 and Pediococcus pentosaceus KUNNE6-1 in respect of the probiotic properties and application in fermented Chicken Cartilage (Nham Kor Khai)
รหัสดีโอไอ
Title Characterization of Lactovacillus johnsonii KUNN19-2 and Pediococcus pentosaceus KUNNE6-1 in respect of the probiotic properties and application in fermented Chicken Cartilage (Nham Kor Khai)
Creator Panwad Prommadee
Contributor Wunwiboon Garnjanagoonchorn
Publisher Kasetsart University
Publication Year 2557
Keyword Chicken Cartilage, Nham, Lactovacillus johnsonii
Kasetsart University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ