The use of tea [camellia sinensis], Mulberry [Morusalba] and cassava [Manihot esculenta] leaves as a natural carotenoid source in fancy carp [Cyprinus carpio] /Bundit Yuangsoi
รหัสดีโอไอ
Title The use of tea [camellia sinensis], Mulberry [Morusalba] and cassava [Manihot esculenta] leaves as a natural carotenoid source in fancy carp [Cyprinus carpio] /
Creator Bundit Yuangsoi
Publisher Kasetsart University,
Publication Year 2552
Keyword Fancy carp, Carotenoids
Kasetsart University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ