Changes of antioxidant activity and bioactive compounds during storage of colored rice (Oryza sativa L., cvs. Hom Nil and Hom Mail) /Nyein Nyein Htwe
รหัสดีโอไอ
Title Changes of antioxidant activity and bioactive compounds during storage of colored rice (Oryza sativa L., cvs. Hom Nil and Hom Mail) /
Creator Nyein Nyein Htwe
Publisher King Mongkut's University of Technology Thonburi,
Publication Year 2553
Keyword Antioxidant activity, Bioactive compounds, Colored rice, Anthocyanins
King Mongkut's University of Technology Thonburi

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ