Effect of different mashing on non-alcoholic beer quality from Thai rice malt
รหัสดีโอไอ
Creator Yupakanit Puangwerakul, Maneerat Lekpan, and Napaporn Khamhaeng
Title Effect of different mashing on non-alcoholic beer quality from Thai rice malt
Publisher Rangsit University
Publication Year 2557
Journal Title Rangsit Journal of Arts and Sciences
Journal Vol. 4
Journal No. 2
Page no. 133-143
Keyword mashing, infusion mash, sugar composition, rice beer, non-alcoholic beer, healthy beverage
ISSN 2229-063X
RANGSIT JOURNAL OF ARTS AND SCIENCES

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ