รหัสดีโอไอ 10.14456/rjas.2014.13
Creator Narumon Loikaeo, Benjarak Vayupharp, and Varaporn Laksanalamai
Title A method for reducing rancidity in germinated brown rice flour
Publisher Rangsit University
Publication Year 2014
Journal Title Rangsit Journal of Arts and Sciences
Journal Vol. 4
Journal No. 2
Page no. 123-131
ISSN 2229-063X
ดิจิตอลไฟล์ Digital File

บรรณานุกรม

Narumon Loikaeo และผู้แต่งคนอื่นๆ. (2014) A method for reducing rancidity in germinated brown rice flour. Rangsit Journal of Arts and Sciences, 4(2), 123-131.
Narumon Loikaeo และผู้แต่งคนอื่นๆ. "A method for reducing rancidity in germinated brown rice flour". Rangsit Journal of Arts and Sciences 4 (2014):123-131.
Narumon Loikaeo และผู้แต่งคนอื่นๆ. A method for reducing rancidity in germinated brown rice flour. Rangsit University:ม.ป.ท. 2014.