Effects of Thermal Treatments on Physico-Chemical Properties and Antinutritional Factor Reductions of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) Meal
รหัสดีโอไอ
Creator Khanitta Ruttarattanamongkol
Title Effects of Thermal Treatments on Physico-Chemical Properties and Antinutritional Factor Reductions of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) Meal
Contributor Saranya Suwanangul, Nitipong Jittrepotch
Publisher Naresuan University Graduate School
Publication Year 2564
Journal Title Naresuan University Journal: Science and Technology
Journal Vol. 29
Journal No. 3
Page no. 43-55
Keyword sacha inchi meal, thermal treatment, antinutritional factors, physico-chemical properties, antioxidant activity
URL Website https://ph03.tci-thaijo.org/index.php/ahstr/article/view/1425
Website title Naresuan University Journal: Science and Technology
ISSN 0858-7418
Naresuan University Graduate School

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ