Study on the amount of pectin in fermented vinegar from banana (Musa sapientum L.) peel at various ripening stages
รหัสดีโอไอ
Creator Kittaporn Rumjuankiat
Title Study on the amount of pectin in fermented vinegar from banana (Musa sapientum L.) peel at various ripening stages
Publisher Faculty of Agriculture
Publication Year 2565
Journal Title Khon Kaen Agriculture Journal
Journal Vol. 50
Journal No. 5
Page no. 1317-1326
Keyword vinegar, banana peel, pectin
คณะเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ