Polyphenol and antioxidant activities of Kombucha fermented from different teas and fruit juices
รหัสดีโอไอ
Creator Vanida Osiripun
Title Polyphenol and antioxidant activities of Kombucha fermented from different teas and fruit juices
Contributor Tarit Apisittiwong
Publisher Rangsit University
Publication Year 2564
Journal Title Journal of Current Science and Technology
Journal Vol. 11
Journal No. 2
Page no. 188-196
Keyword antioxidant activities, black tea, fruit juice, green tea, Kombucha, polyphenol, oolong tea
URL Website https://jcst.rsu.ac.th/
ISSN 2630-0656
Rangsit University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ