Potential of salted egg-white hydrolysate as an alternative nitrogen source and salt supplement in bacterial culture media
รหัสดีโอไอ
Creator Salil Chanroj
Title Potential of salted egg-white hydrolysate as an alternative nitrogen source and salt supplement in bacterial culture media
Contributor Poravee Santiarporn
Publisher Rangsit University
Publication Year 2563
Journal Title JOURNAL OF CURRENT SCIENCE AND TECHNOLOGY
Journal Vol. 10
Journal No. 1
Page no. 67-75
Keyword alternative nitrogen source, culture media, egg-white hydrolysate, Escherichia coli, protein hydrolysate, salted egg-white
URL Website http://jcst.rsu.ac.th
ISSN 2630-0583
Rangsit University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ