Comparative study of physico-mechanical properties, thermal stability and water absorption of biodegradable films prepared from commercial oxidized and cross-linked cassava starches
รหัสดีโอไอ
Creator Chanakorn Yokesahachart
Title Comparative study of physico-mechanical properties, thermal stability and water absorption of biodegradable films prepared from commercial oxidized and cross-linked cassava starches
Contributor Supaporn Pajareon
Publisher Rangsit University
Publication Year 2563
Journal Title JOURNAL OF CURRENT SCIENCE AND TECHNOLOGY
Journal Vol. 10
Journal No. 2
Page no. 121-129
Keyword biodegradable films, modified cassava starch, morphology, physico-mechanical properties, thermal stability, water absorption
URL Website http://jcst.rsu.ac.th
ISSN 2630-0656
Rangsit University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ