Application of tamarind kernel polysaccharide-soybean oil emulsion coating to preserve the internal quality and extend shelf-life of fresh eggs
รหัสดีโอไอ
Creator Panitee Suwanamornlert
Title Application of tamarind kernel polysaccharide-soybean oil emulsion coating to preserve the internal quality and extend shelf-life of fresh eggs
Publisher Rangsit University
Publication Year 2563
Journal Title JOURNAL OF CURRENT SCIENCE AND TECHNOLOGY
Journal Vol. 10
Journal No. 2
Page no. 99-107
Keyword biopolymer, emulsion coating, fresh eggs, shelf-life, soybean oil, tamarind kernel polysaccharide
URL Website http://jcst.rsu.ac.th
ISSN 2630-0656
Rangsit University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ