Characterization of Lactic Acid Bacteria as Probiotics for the Fermentation of Plant-Based Beverage
รหัสดีโอไอ
Creator Ratchanu Meidong
Title Characterization of Lactic Acid Bacteria as Probiotics for the Fermentation of Plant-Based Beverage
Contributor Ratsupa Thammaporn, Sathit Panvilai
Publisher Research Division
Publication Year 2568
Journal Title Thai Science and Technology Journal
Journal Vol. 33
Journal No. 5
Page no. 47.-59.
Keyword Lactic acid bacteria, Prebiotics, Functional beverage, Rice, Pea
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/tstj
Website title ThaiJo
ISSN 3027-6365
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ