Chemical Content of Sidempuan Salacca (Salacca sumatrana) Vinegar and Its Potential as an Antihypercholesterolemia: an in Vitro Assessment
รหัสดีโอไอ
Creator Yusni Atifah
Title Chemical Content of Sidempuan Salacca (Salacca sumatrana) Vinegar and Its Potential as an Antihypercholesterolemia: an in Vitro Assessment
Contributor Yuni Ahda, Hesty Parbuntari, Jalilah Azizah Lubis, Aifa Kurnia, Mutiara Ghina1
Publisher Research Administration Division
Publication Year 2568
Journal Title Science & Technology Asia
Journal Vol. 30
Journal No. 4
Page no. 370-380
Keyword Antihypercholesterol, Chemical content, GCMS, In vitro, Sidempuan salacca
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/SciTechAsia/index
Website title ThaiJo2
ISSN 2586-9027
Science & Technology Asia

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ