From Food to Memory: Tourists Perceived Value of Gastronomy Tourism Contributing to Destination Development
รหัสดีโอไอ
Creator Sanhakot Vithayaporn
Title From Food to Memory: Tourists Perceived Value of Gastronomy Tourism Contributing to Destination Development
Contributor Jarujan Songsakul, Areewan Cheewaprapanan
Publisher Graduate School of Business and Advanced Technology Management - Assumption University Thailand
Publication Year 2568
Journal Title ABAC ODI Journal Vision. Action. Outcome
Journal Vol. 13
Journal No. 2
Page no. 303-326
Keyword Gastronomy Tourism, Tourists Perceive Value, Destination Development
URL Website https://assumptionjournal.au.edu/index.php/odijournal/index
Website title ABAC ODI Journal Vision. Action.Outcome
ISSN 2408-2058
ABAC ODI JOURNAL Vision. Action . Outcome

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ