Effect of Supplementing Spirulina on Live Performance, Carcass Composition and Meat Quality of Japanese Quail
รหัสดีโอไอ
Creator Danny Swee Weng CHEONG, Azhar KASIM, Awis Qurni SAZILI, Hishamuddin OMAR, Jia Yi TEOH
Title Effect of Supplementing Spirulina on Live Performance, Carcass Composition and Meat Quality of Japanese Quail
Publisher Walailak University
Publication Year 2559
Journal Title Walailak Journal of Science and Technology
Journal Vol. 13
Journal No. 2
Page no. 77
Keyword Spirulina, Japanese quails, feed conversion ratio, meat color, shear force value
ISSN 1686-3933
Walailak University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ