Natural Antibacterial Activity of Thai Red Curry Paste in Coconut Milk based Curry; Kang-Kati, Model on Salmonella sp. and Listeria monocytogenes
รหัสดีโอไอ
Creator Chuchod SAPABGUY, Patchanee YASURIN
Title Natural Antibacterial Activity of Thai Red Curry Paste in Coconut Milk based Curry; Kang-Kati, Model on Salmonella sp. and Listeria monocytogenes
Publisher Walailak University
Publication Year 2558
Journal Title Walailak Journal of Science and Technology
Journal Vol. 12
Journal No. 5
Page no. 473
Keyword Food natural antibacterial, Thai curry paste, herbs, Salmonella enterica Enteritidis, Listeria monocytogenes
ISSN 1686-3933
Walailak University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ