The Effect of Using Konjac Powder as a Fat Replacer on the Quality and Shelf Life of Emulsion Sausages from Rice Protein
รหัสดีโอไอ
Creator Nongnuch Siriwong
Title The Effect of Using Konjac Powder as a Fat Replacer on the Quality and Shelf Life of Emulsion Sausages from Rice Protein
Contributor Oumaporn Meedech , Yaowapha Waiprib
Publisher Research Division
Publication Year 2568
Journal Title Thai Science and Technology Journal
Journal Vol. 33
Journal No. 4
Page no. 14.-29.
Keyword Rice protein, Emulsion sausages, Konjac powder, Sensory evaluation
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/tstj
Website title ThaiJo
ISSN 3027-6365
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ