The Effect of Ripening Stage on Bioactive Compounds and Antioxidants Activity of Karanda(Carissa carandas Linn.)
รหัสดีโอไอ
Creator Arusa Chaovanalikit
Title The Effect of Ripening Stage on Bioactive Compounds and Antioxidants Activity of Karanda(Carissa carandas Linn.)
Contributor Wararat Prempiyakit , Thanyalak Wan-om , Phisut Naknean
Publisher Research Division
Publication Year 2568
Journal Title Thai Science and Technology Journal
Journal Vol. 33
Journal No. 1
Page no. 18.-29.
Keyword Carissa carandas, Ripening stages, Phenolic, Anthocyanin, Antioxidant activity
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/tstj
Website title ThaiJo
ISSN 3027-6365
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ