Effects of Hydrocolloids on Oil Uptake and Quality of Donuts Containing Riceberry Flour
รหัสดีโอไอ
Creator Supatchalee Sirichokworrakit
Title Effects of Hydrocolloids on Oil Uptake and Quality of Donuts Containing Riceberry Flour
Contributor Nuntaporn Aukkanit, Chanyapat Sangsuwan, Jaruwan Chutrtong
Publisher Research Division
Publication Year 2567
Journal Title Thai Science and Technology Journal
Journal Vol. 32
Journal No. 6
Page no. 46.-58.
Keyword donut, hydroxypropyl methylcellulose, methylcellulose, oil uptake, riceberry flour
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/tstj
Website title ThaiJo
ISSN 3027-6365
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ