Quality attributes of fresh-cut cabbages treated with acetic acid containing maltodextrin and chitosan
รหัสดีโอไอ
Creator 1. Supattra Satianteerapap
2. Piyachat Chai-Uea
3. Chaiyong Taechapairoj
4. Chaiwat Bandaiphet
5. Doungjai Thirathumthavorn
Title Quality attributes of fresh-cut cabbages treated with acetic acid containing maltodextrin and chitosan
Publisher Silpakorn University Research Innovation and Creativity Administration Office
Publication Year 2565
Journal Title Science, Engineering and Health Studies
Journal Vol. 16
Page no. 22030012
Keyword fresh-cut, cabbage, maltodextrin, chitosan, acetic acid
ISSN 2630-0087
Silpakorn University Research and Development Institute Sanamchandra Palace Campus

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ