Effect of Fish Bone Powder on Dough Rheological and Physicochemical and Microstructural Properties of Dried Instant KGM-Wheat Noodle
รหัสดีโอไอ
Creator Phatthira Sakamut
Title Effect of Fish Bone Powder on Dough Rheological and Physicochemical and Microstructural Properties of Dried Instant KGM-Wheat Noodle
Contributor Thunwarat Wiangsamut, Somrudee Kerkchai
Publisher Research Administration Division
Publication Year 2567
Journal Title Science & Technology Asia
Journal Vol. 29
Journal No. 4
Page no. 257-268
Keyword Calcium fortification, Cooking properties, Noodle, Microstructure, Rheological properties
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/SciTechAsia/index
Website title ThaiJo2
ISSN 2586-9000
Science & Technology Asia

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ