Effect of Lactiplantibacillus plantarum and prebiotics on physicochemical, microbiological, and sensory quality of pasteurized raw mango juice
รหัสดีโอไอ
Creator Chomsri, N.
Title Effect of Lactiplantibacillus plantarum and prebiotics on physicochemical, microbiological, and sensory quality of pasteurized raw mango juice
Contributor Manochai, P., Manowan, K., Saewang, N.
Publisher Rajamangala University of Technology Lanna, Thailand
Publication Year 2567
Journal Title Journal of Science and Agricultural Technology
Journal Vol. 5
Journal No. 2
Page no. 10-19
Keyword mango juiceL, actiplantibacillus plantarum, prebiotic
URL Website https://jsat.rmutl.ac.th/
Website title Journal of Science and Agricultural Technology
ISSN 27301524
Rajamangala University of Technology Lanna

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ