Assessment of quality of Thai wheat drinking straws produced from different wheat varieties
รหัสดีโอไอ
Creator Suraphon Chaiwongsar
Title Assessment of quality of Thai wheat drinking straws produced from different wheat varieties
Contributor Hathaichanok Pattaampan, Surakiat Khumphanalaisathit, Kriangsuk Luechai, Manoch Khumpanalasatit
Publisher Rajamangala University of Technology Lanna, Thailand
Publication Year 2567
Journal Title Journal of Science and Agricultural Technology
Journal Vol. 5
Journal No. 2
Page no. 39-47
Keyword drinking straws, bread wheat, durum wheat, triticale, community product standard for plant-based straws (CPS.1558/2020)
URL Website https://jsat.rmutl.ac.th/
Website title Journal of Science and Agricultural Technology
ISSN 27301524
Rajamangala University of Technology Lanna

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ