From Classroom to Cuisine: Empirical Insights into the Factors Affecting Culinary Learning Outcomes in Zhejiangs Higher Vocational Education
รหัสดีโอไอ
Creator Yue Li
Title From Classroom to Cuisine: Empirical Insights into the Factors Affecting Culinary Learning Outcomes in Zhejiangs Higher Vocational Education
Publisher Assumption University Press
Publication Year 2568
Journal Title AU-GSB e-Journal
Journal Vol. 18
Journal No. 3
Page no. 185-192
Keyword Learning Performance, Self-Efficacy, Behavioral Engagement, Cognitive Engagement, Emotional Engagement
URL Website https://assumptionjournal.au.edu/index.php/AU-GSB/article/view/8380
Website title AU-GSB e-Journal
ISSN 1906-3296
AU-GSB e-Journal

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ