Enhancing the Competitive Performance of Catering Enterprises through Knowledge Sharing and Open Innovation
รหัสดีโอไอ
Creator Fanze Zhou
Title Enhancing the Competitive Performance of Catering Enterprises through Knowledge Sharing and Open Innovation
Publisher Assumption University Press
Publication Year 2568
Journal Title Journal of Interdisciplinary Research
Journal Vol. 10
Journal No. 2
Page no. 135-146
Keyword Knowledge Sharing, Open Innovation, Competitive Performance, Catering Enterprise
URL Website https://assumptionjournal.au.edu/index.php/eJIR/article/view/9097
Website title JIR
ISSN 2408-1906
AU-eJIR JOURNAL

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ