Effects of Thermal, Acidic, and Enzymatic Extraction Methods on the Physicochemical, Microbiological, and Sensory Properties of Longkong Syrup
รหัสดีโอไอ
Creator Sornchai Sinsuwan
Title Effects of Thermal, Acidic, and Enzymatic Extraction Methods on the Physicochemical, Microbiological, and Sensory Properties of Longkong Syrup
Contributor Sipanon Chaykaew, Parisut Chalermchaiwat
Publisher กองบริหารการวิจัย
Publication Year 2565
Journal Title วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Journal Vol. 30
Journal No. 5
Page no. 63-79
Keyword Longkong, Syrup, Pectinase, Acid, Heat
URL Website https://www.tci-thaijo.org/index.php/tstj
Website title ThaiJo
ISSN 0858-4435
วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ