Effect of Tiliacora triandraleaf juiceon qualities of Thai layereddessert
รหัสดีโอไอ
Creator 1. Krittin Chumkaew
2. Chaiyasit Punfujinda
Title Effect of Tiliacora triandraleaf juiceon qualities of Thai layereddessert
Publisher Silpakorn University Research, Innovation and Creativity Administration Office
Publication Year 2562
Journal Title Science, Engineering and Health Studies
Journal Vol. 13
Journal No. 3
Page no. 133-142
Keyword Thai layered dessert(Khanom Chan), yanang leaves, physical characteristics, nutritional values
Silpakorn University Research and Development Institute Sanamchandra Palace Campus

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ