Physical and Cooking Qualities of 16 Local Lowland Rice Varieties in Phatthalung Province
รหัสดีโอไอ
Creator Nantiya Panomjan and Jathuporn Kritavorn
Title Physical and Cooking Qualities of 16 Local Lowland Rice Varieties in Phatthalung Province
Publisher Faculty of Agriculture
Publication Year 2565
Journal Title Khon Kaen Agriculture Journal
Journal Vol. 50
Journal No. 6
Page no. 1727-1737
Keyword physical quality, cooking quality, local rice variety, lowland rice
คณะเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ