Effect of heated fermentation and separation of cocoa juice from cocoa pulp on the quality of fermented cocoa beans
รหัสดีโอไอ
Creator Juntima Chungsiriporn
Title Effect of heated fermentation and separation of cocoa juice from cocoa pulp on the quality of fermented cocoa beans
Contributor Prukraya Pongyeela, Nirana Chairerk, Kanjana Kantakapun, Jutarut Iewkittayakorn
Publisher Khon Kaen University, Thailand
Publication Year 2568
Journal Title Asia-Pacific Journal of Science and Technology
Journal Vol. 30
Journal No. 3
Page no. 12 (9 pages)
Keyword Cocoa juice, Cocoa pulp, Fermented cocoa beans, Fermenter, Heating chamber
URL Website https://apst.kku.ac.th/
Website title https://apst.kku.ac.th/effect-of-heated-fermentation-and-separation-of-cocoa-juice-from-cocoa-pulp-on-the-quality-of-fermented-cocoa-beans/
ISSN 2539-6293
Asia-Pacific Journal of Science and Technology

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ