Development of edible composite film from konjac glucomannan and whey protein
รหัสดีโอไอ
Title Development of edible composite film from konjac glucomannan and whey protein
Creator Manusawee Leuangsukrerk
Contributor Theeranun Janjarasskul,, Kanitha Tananuwong, Chaleeda Boromchaichartkul
Publisher Chulalongkorn University.
Publication Year 2556
Keyword Edible coatings, Farm produce -- Mechanical properties, สารเคลือบบริโภคได้, ผลิตผลเกษตร -- สมบัติทางกล
URL Website cuir.car.chula.ac.th
Chulalongkorn University

บรรณานุกรม

EndNote

APA

Chicago

MLA

ดิจิตอลไฟล์

Digital File #1
Digital File #2
Digital File #3
Digital File #4
Digital File #5
Digital File #6
Digital File #7
DOI Smart-Search
สวัสดีค่ะ ยินดีให้บริการสอบถาม และสืบค้นข้อมูลตัวระบุวัตถุดิจิทัล (ดีโอไอ) สำนักการวิจัยแห่งชาติ (วช.) ค่ะ